Over Stijl 1900

Stijl 1900 is opgericht door Johannes van der Vis. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring met het renoveren en verbouwingen van woningen. Het uitgangspunt daarbij is het behoud van zoveel mogelijk authentieke details en elementen. In een tijd van sfeerloze Vinex-wijken en betonnen nieuwbouw, kan úw woning echt iets unieks worden, zonder aan wooncomfort in te hoeven boeten. Daarbij maakt Johannes alleen gebruik van de allerbeste natuurlijke materialen. Hij werk efficiënt en nauwkeurig en garandeert dat u tevreden zult zijn met het resultaat.

Het verbouwen van uw woning is een hele onderneming. Johannes kan altijd vrijblijvend langs komen voor een eerlijk advies of een offerte op maat. Aarzel daarom niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Voordelen

  • Stijl 1900 heeft ruim 20 jaar ervaring

  • Eén aanspreekpunt, dus altijd heldere communicatie

  • Johannes werkt snel, deskundig en zorgvuldig

  • Alleen de beste, natuurlijke, materialen worden gebruikt

  • Alles onder één dak voor een zorgeloze totaaloplossing

Onze missie

De missie van Stijl 1900 is het renoveren van woningen in de regio Haaglanden in hun oorspronkelijke staat, met behoud van oorspronkelijke details die de woning grandeur en uitstraling meegeven.

Veelgestelde vragen

Werken jullie met onderaannemers?

Wij hebben jarenlange ervaring met het verbouwen en renoveren van woningen in Den Haag in hun oorspronkelijke staat. Of het nou gaat om het plaatsen van keukens, het timmeren van sierlijsten, het herstellen van ornamenten op plafonds of het herstellen van houten kozijnen: bij Stijl 1900 vindt u een enorme expertise onder één dak. U heeft dus niet te maken met (ongemotiveerde) onderaannemers.

Hoe lang duurt de oplevering?

De opleverdatum van een project hangt uiteraard af van de werkzaamheden die er verricht moeten worden, dus het is erg lastig om daar garanties over te geven. Wat Johannes van der Vis wel kan garanderen is dat u vóór aanvang van het project een goede indicatie zult krijgen, en dat we tijdens de verbouwing transparant zullen communiceren met u. Bovendien werkt Johannes aan één stuk door. Uw project loopt dus geen vertraging op omdat ergens anders nog een andere klus moet worden afgemaakt.

Geeft Stijl 1900 garantie?

Johannes werkt met de grootste zorg aan de verbouwing of renovatie van uw woning of kantoor. Daarbij is het uitgangspunt dat hij pas tevreden is als u dat bent. U zult dan ook nog jarenlang plezier hebben van uw renovatie. Mochten er onverhoopt problemen zijn, dan volstaat één telefoontje.

Gebruiken jullie duurzame materialen?

Bij de renovatie van uw woning worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Of het nou gaat om de verf voor uw kozijnen, het houtwerk voor uw sierlijsten of de platen die gebruikt worden om de muren van uw badkamer te beschermen tegen vocht: alle materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Als u voor Stijl 1900 kiest, kiest u voor een duurzame investering.